Rådgivning

Girl walking on a beach

Døgnåben

Føler du dig presset eller truet af din familie - Så tøv ikke med at kontakte Safehouse Jylland på telefon 71 75 65 13 vi har åbent døgnet rundt hele ugen. Her kan du tale med en professionel rådgiver om din situation. Alle samtaler er fortrolige, og du behøver ikke at oplyse dit navn.

Anonym kontakt

Du kan altid skrive til Safehouse Jylland om din situation. Dine beskeder bliver IKKE vist på vores hjemmeside. Vores rådgivere er professionelle og har tavshedspligt.

Personling rådgivning

Du kan som privat person eller kommunal ansat altid kontakte Safehouse Jylland og en af vores rådgiver vil guide dig igennem processen eller hjælpe dig videre til en af vores mange samarbejdspartner i DK.

Psykologisk rådgivning

Hvis du har oplevet konflikter om ære, trusler, vold og overvågning, så er det sandsynligt, at du mærker eftervirkninger som f.eks. koncentrationsbesvær, forstyrrende og gentagende tanker, søvnløshed, angst, smerter og uro i kroppen. Du kan også opleve skam, eller at du føler dig forkert.

Konfliktmægling

Har du været nødt til at bryde med din familie eller flygte på grund af en æresrelateret konflikt? Er der ubalance i magtforholdet, så du ikke kan tale direkte med din familie om konflikten?